Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Stara Planina,zima 2020.

  Najveća i najlepša planina Srbije – Stara planina (Balkan). Izgradnjom sistema žičara i ski staza, novih smeštajnih kapaciteta kao i druge infrastrukture, Stara planina postaje jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

  Stara planina predstavlja all season turistički centar sa skijaškim, kongresnim, spa i wellness kapacitetima, pešačkim i biciklističkim stazama i sl. Jedan od glavnih kvaliteta rizorta je upravo njegova atraktivnost tokom cele godine i veliki broj aktivnosti koje se nude gostima.

  Od 2011. godine, četvorosedu na stazi „Konjarnik” i ski liftu tipa sidro na stazi „Sunčana dolina” kao i poligonu za početnike sa trakom na „Markovoj livadi” dodata je gondola i još jedan četvorosed. Sa ovakvom infrastrukturom, ljubitelji zimskih sportova imaju na raspolaganju 12 kilometara skijaških staza. Uz to, gondola povezuje novi hotel na Jabučkom ravništu sa skijalištem na Konjarniku.

  U ski centru je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, tako da posetioci mogu da uživaju u skijanju i kod nedostatka prirodnog snega.

  Program mozete preuzeti na sl.linku:https://skisun.rs/zima/srbija/stara-planina/

  Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja i garancija turisticke agencije Ski& Sun travel,OTP11/2019

  Dodatne informacije

  • Cena: od 15 evra po osobi po danu
  • Prevoz: Sopstveni prevoz
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Daleke destinacije...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL