Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Beč, Nova godina 2020.

   

  Beč Nova godina 2020 - provedi novogodišnje praznike pod svetlima najlepše evropske prestonice! Putovanje u Beč je uvek odlična ideja, ali novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši način.

  Beč je, kao svetska prestonica klasične muzike i univerzitetski centar Evrope, jedan od najposećenijih gradova na svetu, a oni koji se odluče za doček Nove godine u Beču, tvrde da je grad najlepši pod svetlima vatrometa i novogodišnjih ukrasa koji mu daju poseban šarm.

  Novogodišnja poseta Beču uključuje obilazak najatraktivnijih znamenitosti u organizaciji Balkan Fun tima, čiji će vas stručni vodiči sprovesti kroz najlepše delove grada i sve ono što u Beču treba videti. Veselo novogodišnje putovanje u Beč pruža dovoljno prostora za upoznavanje grada i uživanje u prazničnim čarolijama, a kada otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se da Beč za Novu godinu postaje najbajkovitiji grad na svetu.

  Beč putovanje - grad impresivnih znamenitosti

  Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta. Dvorovi, palate, parkovi i živopisna arhitektura odolevaju vremenu, predstavljajući ličnu kartu austrijske prestonice, a čini se da su danas raskošniji nego vekovima ranije kada su podignuti.

  Beč je jedan od onih gradova koji će vas impresionirati i leti i zimi, pa ne čudi što doček Nove godine u Beču uvek okuplja turiste iz svih krajeva sveta. Njegova urbana strana ga čini jednim od najmodernijih evropskih gradova, a savršeno se uklapa sa tradicionalnim arhitektonskim i kulturnim obeležjima grada.

  Zašto je doček Nove godine u Beču poseban?

  Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Neke od novogodišnjih atrakcija koje vam može ponuditi samo Beč, jestu veliki Novogodišnji koncert Bečke filharmonije i bečki božićni vašari, po kojima je grad prepoznatljiv i unikatan među evropskim prestonicama, a tu su i klubovi, restorani i trgovi koji takođe plene prazničnom euforijom.

  Sva putovanja su na svoj način posebna, ali kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola.

  Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja turisticke agencije  Argus tours,OTP 01/2010

  Dodatne informacije

  • Cena: od 199 evra
  • Prevoz: Autobus
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Više iz ove kategorije« Rim, Nova godina 2020.

  Nova godina... Izdvojili smo za vas!

  Najnovije u ponudi...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL