Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

ANTIČKI EGIPAT (-grupni polasci subotom sa vodičem)

  ANTIČKI EGIPAT - Cairo, Alexandria, Luxor, Hurgada  / Grupni polasci subotom sa vodičem

  Polasci: Subotom 8 Dana / 6 Noći 

  Nezaboravno putovanje za prave ljubitelje antičkog sveta…

   PROGRAM PUTOVANJA 

  1. dan (SUBOTA) BEOGRAD – HURGADA Sastanak putnika Ponte Travel-a ispred šaltera agencije na aerodromu ‚‚Nikola Tesla" u 03:00h. Poletanje za Hurgadu u 05:30h ( SM 388). Obrok i piće u avionu uključeni u cenu. Dolazak u 10:00h. Smeštaj u hotelu Sea Gull. Ručak. Večera.

  Noćenje. 2. dan (NEDELJA) HURGADA- CAIRO Oko 03:00h polazak iz Hurgade za Cairo. Dolazak u Cairo u prepodnevnim časovima. Obilazak Gize (Piramide i Sfinga). Nakon obilaska Gize, organizovan je ručak u lokalnom restoranu, zatim sledi poseta Egipatskog muzeja. Smeštaj u hotelu u Cairu (Hotel Oasis ili slično) uz uključen doručak i večeru. Večera. Noćenje.

  3. dan (PONEDELJAK) CAIRO-ALEXANDRIA Doručak. Polazak za Alexandriu oko 07:30h. Celodnevna poseta Alexandrije. Obilazak Qaitbaz Citadel, Roman Theatre, kao I čuvene biblioteke. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u Cairo u večernjim časovima. Večera. Noćenje.

  4. dan (UTORAK) CAIRO-HURGADA Doručak. Nakon doručka, povratak iz Caira za Hurgadu. Smeštaj u hotelu Sea Gull na bazi all inclusive-a. Slobodno vreme za odmaranje. Noćenje.

  5. dan (SREDA) HURGADA Slobodan dan za odmaranje u Hurgadi u hotelu Sea Gull na bazi all inclusive usluge.

  6. dan (ČETVRTAK) HURGADA-LUXOR Polazak oko 06:00h za Luxor. Dnevna poseta Karnak Temple, Dolina Kraljeva, Hatchepsut Temple. Organizovan ručak u lokalnom restoranu. Povratak za Hurgadu u večernjim časovima. Noćenje.

  7. dan (PETAK) HURGADA Slobodan dan u Hurgadi. Check out iz hotela oko 22:00h. Transfer od hotela do aerodroma oko 23:00h. 8. dan (SUBOTA) HURGADA - BEOGRAD Dolazak na aerodrom oko 23:30h. Poletanje u 02:00 iz Hurgade (SM387). Sletanje u Beograd u 04:30h. Kraj programa.

  CENA PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu banke Intesa) 

  Pun pansion/All inclsuive 712€   /    785 €

  U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, 20 kg kabinskog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i piće u avionu na svim letovima, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (lokalne kategorizacije) na turi i na letovalištu na bazi all inclusive,sva razgledanja, ulaznice na lokalitete i transferi prema programu u Egiptu, troškovi organizovanja putovanja, aerodromske takse. U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti koji nisu navedeni u programu putovanja, ručkovi koji nisu navedeni u programu putovanja, međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, troškovi PCR testiranja, kao i bakšiš za lokalnog vodiča i vozača u Egiptu koji je uobičajen u ovom dalu sveta.

  HOTELI I TOKOM TURE: HURGADA- SEA GULL 4* https://www.hurghadaseagull.com/ CAIRO- OASIS 4* http://www.oasis.com.eg/ INFORMACIJE O VIZAMA: Viza za Egipat do 30.04.2021. nije potrebna. VAŽNE NAPOMENE : ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE MINIMUM 15 PUTNIKA! USLOVI PLAĆANJA: UPLATA AKONTACIJE 50% NA CENU IZ TABELE. OSTATAK OD 50% 20 DANA PRED PUT ! Uplata se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srenjem kursu NBS na dan uplate. PREMA UGOVORU SA PARTNEROM IZ EGIPTA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI U TOM SLUČAJU PARTNER JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE ! Organizator putovanja je Turistička agencija Ponte Travel doo Licenca OTP br. 467/2020 od 01.10.2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo putnike da pročitaju Opšte uslove Putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

  Dodatne informacije

  • Cena: 0
  • Prevoz: Avion
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Više iz ove kategorije« Hurgada / sezona 2021.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Egipat...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL