Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Hurgada / sezona 2021.

  Hurgada je jedinstvena destinacija gde možete uživati na predivnim plažama, u čistom i toplom Crvenom moru, u šopingu, mnogobrojnim izletima i egipatskoj tradicionalnoj hrani. Prostire se na 80 km obale Crvenog mora, a podeljena je na Sakalu, El Dahar i El Memshu, uz još tri nova turistička centra – Sahl Hasheesh, Makadi Bay i Soma Bay. Novoizgrađeni hoteli i brojni luksuzni rizorti svojom lepotom oduzimaju dah, a u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Sigurno je da ćete se odmoriti, ali i lepo provesti. 

  Hurgada predstavlja jednu od najznačajnijih turističkih destinacija na svetu! To je biser Crvenog mora. U Hurgadi možete uživati na predivnim plažama, čistom i toplom moru, u šopingu, mnogobrojnim izletima i egipatskoj tradicionalnoj hrani. Sigurno je da ćete se odmoriti, ali i lepo provesti. I dalje se pitate se šta sve Hurgada letovanje 2021 ima da vam ponudi?

  Hurgada je nekada bila malo ribarsko selo na Crvenom moru, ali danas vas ovde očekuje obala duga 80 km prepuna odličnih hotela svih kategorija. Početkom sedamdesetih godina su izgrađeni prvi hoteli, da bi danas Hurgada bila najpoznatije i najatraktivnije letovalište Egipta. Ima više od 300 odličnih hotela u kojima turisti iz celog sveta uživaju.  Hurgada je grad koji se nalazi na drugoj obali Crvenog mora kod same istočne Sahare, mnogo je živopisnija i prilično je jeftinija u odnosu na Šarm El Šeik i jug Sinajskog poluostrva.

  Ako volite toplo more u Hurgadi ćete sigurno uživati, jer su temperature mora oko 28 stepeni, dok je temperatura vazduha i do 40 stepeni u toku letnjih meseci. More je tirkizno i kristalno čisto, dok je pesak zlatan, sitan i divan kao pamuk. Hurgada je prva ronilačka baza na Crvenom moru i jedna od top pet svetskih destinacija za ronjenje, te je pravi raj i za ljubitelje otkrivanja podvodnog sveta. Crveno more je izuzetno bogato raznim biljnim i životinjskim vrstama. Osim mnoštva različitih riba i ribica, morskih kornjača, videćete sasvim sigurno i delfine. Prisutan vetar, a ipak mirno more, su idealni za razne sportove na vodi. Najpopularniji su jedrenje i surfovanje, ali i parasailing, kitesurfing, snorkeling i drugi.

  Hurgada ima jako dobru poziciju i nudi veliki broj najrazličitijih izleta. Obavezno posetite Piramide u Kairu, Rajska ostrva, Beduinsko selo i pustinju, a tu je i Luksor sa svojom bogatom istorijom i velelpnim hramovima. Posebna atrakcija za turiste jeste jahanje kamile i otkrivanje kako se pravi papirus.

  U Hurgadi ćete naći i bogat noćni život i dobar provod. Svaki hotel u Hurgadi ima bar i diskoteku, tako da je zabava zagarantovana. Osim toga u centru Hurgade smeštene su neke od odličnih diskoteka: Little Budha, Elements i druge, koje puštaju rock muziku, house, disco, pa sve do popularnih DJ-eva. Na vama je da izabere svoj idealan provod.

  I za ljubitelje šopinga, Hurgada ima šta da ponudi. Veliki bazari, prodavnice – suvenirnice i radnje na svakom uglu. Možete kupiti kvalitetan pamuk, predmete od kože, nakit od srebra i zlata, egipatske suvenire, predmete od alabastera i papirus, interesantne začine. Prodavci su malo navalentni, cene ne postoje, te se obavezno cenkajte sa njima. Imajte na umu da su cene mnogo veće u odnosu na kvalitet proizvoda, te ako Vam se baš dopadne neki proizvod obavezno snizite cenu na bar duplo jeftiniju od početne.

  Hurgada je grad podeljen na oblasti Sakalu, El Dahar i El Memshu, uz još tri nova turistička centra – Sahl Hasheesh, Makadi Bay i Soma Bay. Novoizgrađeni hoteli i brojni luksuzni rizorti svojom lepotom oduzimaju dah, a u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Hurgada je obasjana suncem tokom cele godine, ima neverovatno lepe plaže, koralne grebene, ali i bazare, restorane, klubove.

  Hurgada ima toliko toga da ponudi svojim turistima, tako da ćete uživati punim plućima i vratićete se kući puni predivnih utisaka i uspomena sa svog letovanja. Hurgada letovanje 2021 čeka samo na Vas.

  Ponudu hotela i cenovnik mozete pogledati na sl.linku:https://argus.rs/aranzmani/letovanje/egipat/hurgada-2020-air-cairo

  Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslvi putovanja agencije Argus tours,OTP 02/2020

  Dodatne informacije

  • Cena: 0
  • Prevoz: Avion
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Egipat...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL