Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Crna Gora , leto 2021.

  Crna Gora letovanje pretvara u sasvim posebno iskustvo, pa ne čudi što se ogroman broj naših putnika svake godine odlučuje za letovanje u Crnoj Gori, i to ne samo zbog njene blizine. 

  Tu, na vratima Jadrana, upoznaćete jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvanu prašumu, četiri nacionalna parka, brojne rezervate i zaštićena područja - raj za ljubitelje prirode, pa letovanje u Crnoj Gori predstavlja mnogo više od pukog izležavanja na prelepim plažama u Crnoj Gori.

  Prelepo more i netaknuta priroda

  Crna Gora more ističe kao svoj poseban adut, pa su letovališta u Crnoj Gori vrlo turistički razvijena. More Crne Gore je zaista posebna priča. Od ušća Bojane, na jugoistoku, do Boke Kotorske na severozapadu nižu se i smenjuju peščane plaže, skrovite uvale, ostrva, gradići čija su jezgra nastala na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima. More sa nepreglednim plažama, planine, kanjoni, netaknuta priroda, pomešani sa kulturno-istorijskim nasledjem, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za nezaboravan odmor, dok se hoteli u Crnoj Gori staraju o tome da i smeštaj u Crnoj Gori bude odličan. 

  More, jezera, kanjoni i planine daju mogućnost da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje letovanje u Crnoj Gori koje zaista ima dosta toga da pruži.

  Ponuda letovališta u Crnoj Gori zaista je velika, pa je tako i smeštaj u Crnoj Gori raznovrsan. Letovališta u Crnoj Gori uglavnom su smeštena na samoj obali, a smeštaj u Crnoj Gori se uglavnom takođe nalazi na samoj plaži. 

  Hoteli u Crnoj Gori nalaze se širom nje, pokrivaju sva letovališta i na ovaj način čine veliku ponudu prenoćišta za svakoga ko se odluči za letovanje u Crnoj Gori. Hoteli u Crnoj Gori odlikuju se odličnom uslugom, a u svom sklopu uglavnom imaju i bazene, kao i mnoge druge zanimljive sadržaje.

   

  Letovanje u Crnoj Gori bogato raznovrsnim sadržajima

  Burna istorija ove male drzave, ostavila je za sobom neprocenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih reka i predivni planinski masivi, pomešani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za jedan nezaboravan odmor.

   

  Mnogobrojni  sunčani dani u letnjim mesecima i njeno nezaboravno more čine letovanje u Crnoj Gori izuzetno lepim i zanimljivim.  Velika količina snega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - letnji i zimski - rekreativni, pa putovanje u Crnu Goru tokom svih godišnjih doba predstavlja popularnu aktivnost među turistima.

  Znamenitosti Crne Gore

  Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima daju mogućnost upoznavanja sa tradicijom i običajima Crne Gore, ali i celog Balkana. Kao mesta sa najvećim istorijskim, ali i prirodnim bogatstvima i lepotama posebno se izdvajaju Bokokotorski zaliv i mesta koja su smeštena u njemu i Sveti Stefan i njegova okolina, kao i sada jako popularna i moderna Budva, ali i ostale destinacije za letovanje u Crnoj Gori iz naše ponude odlikuju se izuzetnom lepotom. 

  Boka kotorska - jedan od najlepših zaliva sveta

  Bokokotorski zaliv spada među najlepše zalive sveta. Sastoji se iz četiri međusobno povezana moreuza. Sa svih strana Bokokotorski zaliv okružuju strme i okomite stene koje se ogledaju u modro-plavoj vodi Jadranskog mora. Bokokotorski zaliv krasi sedam ostrva: Sv. Marko, Mamula, Gospa od Skrpjela, Sv. Đorđe, Milosrda, Ostrvo cveca i Mala Gospa, koje je ujedno i najmanje ostrvo među njima. Na putu oko Bokokotorskog zaliva ređa se niz gradova, koji svojom osobenošću mogu mnogo toga da ispričaju. Među njima je i Kotor, grad svetske baštine World Cultural Heritage i jedno od najlepših mesta za letovanje u Crnoj Gori.

  Ponudu smestaja i cene mozete pogledati na sl.linku:https://www.ponte.rs/putovanja/letovanje

   Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja agencije Ponte travel,OTP 467/2020

  Dodatne informacije

  • Cena: 0
  • Prevoz: Sopstveni prevoz
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Egipat...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL