Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188
Ocean Travel

Ocean Travel

Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

Albanijadanas jedna od popularnijih evropskih destinacija o kojoj se sve više govori u turističkom svetu kao o idealnoj destinaciji za letovanje I odmor u brojnim hotelima duž čitave obale. Dva mora – Jadransko i Jonsko, preko 400 km gotovo netaknute obale, peščane, nezagađene plaže, prijatna mediteranska klima, kulturno istorijske vrednosti, moderni hoteli, samo su neki od razloga za sve veće interesovanje turista za letovanje u Albaniji.

U poslednjih nekoliko godina je na albanskoj obali izgrađeno više od 150 modernih hotela, rekonstruisan značajan deo saobraćajne, drumske mreže, a multikulturalnost ovog podneblja, gostoljubivost domaćina i odgovarajuća vizija razvoja će zasigurno postaviti Albaniju na značajnije mesto na turističkoj mapi Evrope, pre svega, kada je u pitanju izbor destinacije za letovanje.

Ponudu smestaja i cene mozete pogledati na sl.linku:https://argus.rs/aranzmani/letovanje/albanija

Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja agencije Argus tours-a,OTP 2/2020

sreda, 07 april 2021 07:23

Bosna i Hercegovina / Neum -leto 2021.

Neum, primorski turistički gradić, jedini s izlazom na Jadransko more u Bosni i Hercegovini. Bosna i Hercegovina ima 22 kilometara morske obale, što je čini drugom najmanjom obalom na svetu (odmah nakon Monaka), a na njoj leži jedan jedini grad, Neum. Udaljenost Neuma od Dubrovnika je 70 km, od aerodroma Dubrovnik 90 km, od Mostara 70 km, od železničke stanice Ploče i Metković po 30 km. Neum se smestio na strmim obroncima zaliva, kojim dominiraju dva poluostrva Klek i Pelješac, te predstavlja idealno mesto za letovanje u Bosni i Hercegovini. Neum pored svojih prirodnih lepota, te blage mediteranske klime i bogate istorije sačuvane u starim građevinama i maslinicima u zaleđu mesta, svojim gostim nudi i bogat kulturni, sportski i zabavni sadržaj. Za goste, koji žele aktivan odmor, Neum u svojoj ponudi ima sportske terene za fudbal, odbojku ili košarku, a od vodenih sportova na raspolaganju su skijanje, vožnje skuterima ili gliserima. Duga topla leta i mnogo sunčanih dana čine Neum idealnom ponudom za letovanje.
 

U Neumu živi manje od 5.000 stanovnika, uglavnom hrvatske nacionalnosti. Kao letovalište, gradić je počeo da afirmiše svoju turističku ponudu tek krajem šezdesetih, nakon što je izgrađena Jadranska magistrala, i to prvo kao odmaralište za političku elitu tog vremena.


Područje naseljenosti Neuma mnogo je starije od dolaska Hrvata u VII veku. Bogatstvo što ga je dala priroda privukli su čoveka da se na ovim prostorima nastani već u starom kamenom dobu-paleolitu. O tome svedoče mnogi predmeti sada smešteni u neumskom muzeju sa zanimljivom zbirkom. Ostaci helenističke kulture dokaz su da je Neum trajno bio deo kulturne sfere jadranske obale. Brojne uvale na neumskoj, lako pristupačnoj obali, služile se kao prirodne lučice, o čemu svedoče nalazi amfora u podmorju. Neumsko područje bilo je i pod Rimljanima i Turcima. Posle ostrva Hvar, Neum ima najveći broj sunčanih dana u godini, koje mu daje blago mediteransko podneblje i izuzetno je pogodno za letovanje u Bosni i Hercegovini.

 Ponudu smestaja i cene mozete pogledati na sl.linku:https://www.relax.rs/sva-letovanja/jadran-bih

Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja agencije Relax Internacional ,OTP 229/2020

ISTRA / KVARNER /DALMACIJA / OSTRVA

Hrvatska se svojom celom dužinom prostire duž Jadranskog mora, sa obalom dugom preko 1.700 kilometara, a ako se u račun uzme i veliki broj ostrva, ta cifra prelazi 6.000 kilometara obale. Hrvatska ima oblik potkovice koja se proteže od Vukovara i granice sa Srbijom na severoistoku, preko Zagreba na zapadu i dalje do Dubrovnika na krajnjem jugu. Reljefno i klimatski je izuzetno raznolika zemlja. Njeno područje istovremeno obuhvata prostrane doline u kontinentalnom delu izmedju reka Drave i Save, planinske krajeve u centralnom delu (Lika i Gorski kotar), a u zapadnom i južnom delu prelepu sunčanu obalu sa više od hiljadu ostrva (Istra i Dalmacija). Hrvatska ima posebno očuvanu prirodu sa stotinama endemskih biljnih i životinjskih vrsta, te je gotovo 10% njene teritorije zaštićeno u okviru jedanaest parkova prirode, osam nacionalnih parkova i dva rezervata.

Primorski deo zemlje je podeljen na severni i južni deo. Severno hrvatsko primorje obuhvata poluostrvo Istru, najrazvijeniju turističku regiju, te usko i izduženo kvarnersko i podvelebitsko primorje s pripadajućim ostrvima. Najveći grad i regionalno središte je Rijeka, najveća luka u Hrvatskoj. Od većih gradova ubrajamo Pulu i Poreč u Istri, a veoma su popularni turistički centri Rovinj i Opatija, kao i ostrvska središta Krk, Rab i Mali Lošinj. Južnim hrvatskim primorjem dominira Dalmacija, regija unutar koje se razlikuju tri pojasa: ostrvski, obalski i zalivski. Regionalno središte Dalmacije je grad Split, drugi po veličini grad u Hrvatskoj i ujedno najveći na obali. Važni regionalni i privredni centri Hrvatske su gradovi Zadar, Šibenik i Dubrovnik, kao i Knin i Sinj u unutrašnjosti.

Šest gradova u Hrvatskoj, ili bar neki njihovi delovi, nalaze se na UNESCO-vom spisku svetske baštine: Poreč, Zadar, Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik. Hrvatska ima i osam nacionalnih parkova: Brioni, Kornati, Krka, Mljet, Paklenica, Plitvička jezera, Risnjak i Severni Velebit, a posebnom lepotom ističu se i ostrva Vis, Hvar, Brač i ostrva Kornatskog arhipelaga.

Nekada deo Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ), Hrvatska je u sećanju starijih generacija ostala kao mesto nezaboravnih letovanja. Turizam u Hrvatskoj je veoma razvijena privredna grana, a dugačka i razudjena morska obala visoko je rangirana na listama svetskih turoperatera, pa se poslednjih godina sve češće kao gosti pojavljuju holivudske zvezde, najveći pop muzičari današnjice i ostali pripadnici svetskog džet seta.

Ponudu smestaja i cene mozete pogledati na sl.linku:https://www.relax.rs/index.php/sva-letovanja/jadran

Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja agencije Relax International,OTP 229/2020

Crna Gora je na samom jugu Jadranskog mora, a krase je prirodna bogatstva, pitome plaže, gorska jezera, brze reke koje usecaju veličanstvene kanjone i gorostasne planine. Priroda je vladar ove zemlje, zato je i proglašena ekološkom državom. Ovde je moguće da ujutru popijete kafu na jadranskoj obali, da ručate na obali jezera, a da veče provedete na svežem planinskom vazduhu. Divlja priroda podarila je Crnoj Gori, još uvek netaknuta prirodna prostranstva uz mnoštvo remek dela prirode. Ova destinacija nikog neće ostaviti ravnodušnim, jer nudi sve: uživanje u moru i plažama, znamenitosti prošlosti starih gradova Kotora, Perasta i Budve, luksuz Svetog Stefana, prirodno bogatstvo Skadarskog jezera i planinskih vrleti, avanturu raftinga rekom Tarom ili skijanje na Durmitoru i Bjelasnice.

Preuzmi ponudu:

https://argus.rs/aranzmani/letovanje/crna-gora
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Sarimsakli se nalazi na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Sarimsakli ima jednu od najlepših i najdužih peščanih plaža na Egejskom moru (15 km). Ovo podneblje je Svetska zdravstvena organizacija svrstala među najbolje vazdušne banje budući da vlažnost vazduha iznosi neverovatnih 0,5 % pa samim tim blagotvorno deluje na plućne bolesti kao što su astma, hronični bronhitis i druga obolenja disajnih organa i bolesti srca. Sarimsakli ima 7 000 stanovnika, a u nekoliko navrata se i naše stanovništvo naseljavalo na tim prostorima, tako da se često čuje naš jezik i posebna pažnja pridaje našim turistima. Ovo letovalište ima veliki broj hotela, apartmana, restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (150 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta. Ono što će vas prvo oduševiti u Sarimsakliju, ako stignete u večernjim satima je neponovljiv doživljaj zalaska sunca. Jedno veče obavezno izdvojite i popnite se na Šejtan sofru gde ćete moći da uživate u ovoj romantičnoj atrakciji kojom se hvale svi Turci koji žive u ovoj regiji. Na vrhu brda, na mestu davno ugašenog vulkanskog grotla, danas sa nalazi parking i kapija kroz koju bi trebalo da prođete. Pored prelepog pogleda ništa manje ne zaostaju kilometrima duge peščane plaže (oko 7 kilometara duga i 100 metara široka i cela prekrivena sitnim peskom) i čisto more koje je idealno za parove sa malom decom jer se dubina vode postepeno povećava, tako da roditelji bez straha mogu pustiti decu da se nesmetano igraju na plaži; suvi vazduh i blagi povetarac čine da  vrelinu dana ne osećate, te ako dolazite zbog lečenja ovde, opet će vam more prijati. Zvanično postoje 22 odvojene plaže, a svaka ima ime koje je vezano za blizinu hotela ili kampa pored koga se nalazi. Treba posebno naglasiti da su sve plaže javne i da se ulaz ne naplaćuje. Šetališta pored plaže prepuna su restorana, prodavničica, barova, kafića, koji pružaju pravo uživanje uz zalazak sunca sa pogledom na more.

 Pogledaj ponudu:http://clocktravel.rs/ponude/leto-2021/turska/sarimsakli/

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Clock travel licenca OTP 508/2020 kategorija A 10 koja važi od 18.12.2020. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 470000045878 osiguravača Triglav Osiguranje, koja važi od 25.11.2020. Cenovnik broj 1 od 01.03.2021.

sreda, 17 februar 2021 14:45

Sarimsakli, Turska, leto2021.

Sarimsakli 

Sarimsakli se nalazi na severnoj obali Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Lezbos. Od Izmira, jednog od najvećih turskih gradova, udaljen je 155 km, a od Beograda ga deli 1.150 km. Sarimsakli ima jednu od najlepših i najdužih peščanih plaža na Egejskom moru (15 km). Ovo podneblje je Svetska zdravstvena organizacija svrstala među najbolje vazdušne banje budući da vlažnost vazduha iznosi neverovatnih 0,5 % pa samim tim blagotvorno deluje na plućne bolesti kao što su astma, hronični bronhitis i druga obolenja disajnih organa i bolesti srca. Sarimsakli ima 7 000 stanovnika, a u nekoliko navrata se i naše stanovništvo naseljavalo na tim prostorima, tako da se često čuje naš jezik i posebna pažnja pridaje našim turistima. Ovo letovalište ima veliki broj hotela, apartmana, restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta koja svakako vredi posetiti kao deo bogate istorije ovog kraja: Troja (170 km), Pergamon (65 km) i Efes (250 km). Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuši) sa polascima na svakih 30 minuta.

 Preuzmi program:https://www.planatours.rs/letovanje/turska/sarimsakli.html

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours Plus licenca OTP 489/2020 kategorija A 10 važi od 15.12.2020.
VAŽNA NAPOMENA: Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana izlaska sa teritorije Turske.

Bugarska je država čija je teritorija smeštena u region koji je i geografski i istorijski izuzetno interesantan. Na relativno malom prostoru smenjuje se toliko različitih pejzaža, prirodnih lepota, klimatskih uslova...u kombinaciji sa kulturnim ostacima bogate prošlosti, da svakako nije čudno što danas ova zemlja predstavlja vrlo poželjnu i perspektivnu turističku destinaciju.

Preko 9 miliona turista godišnje, uglavnom iz Evrope, poseti neku od mnogobrojnih atrakcija u Bugarskoj. Prirodna uslovljenost daje najbolji rezultat – Bugarska je zbir destinacija koje su posećene gotovo tokom cele godine.
Naravno, prvenstveno su posećene primorske destinacije rasute na oko 370 km obale Crnog mora, od kojih su neke poslednjih decenija izrasle u moćne gradove-hotele, kao što su Sunčev breg, Sozopol, Nesebar, Primorsko...

Preuzmi program:http://niturs.rs/tour-destination/leto-2021/

Organizator putovanja je turistička agencija NITURS DOO, licenc507/2020 izdata od Agencije za privredne registre od20.12.2020., kategorija A10. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija Eura. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije NITURS DOO koji su sastavni deo prijave putovanja.

ANTIČKI EGIPAT - Cairo, Alexandria, Luxor, Hurgada  / Grupni polasci subotom sa vodičem

Polasci: Subotom 8 Dana / 6 Noći 

Nezaboravno putovanje za prave ljubitelje antičkog sveta…

 PROGRAM PUTOVANJA 

1. dan (SUBOTA) BEOGRAD – HURGADA Sastanak putnika Ponte Travel-a ispred šaltera agencije na aerodromu ‚‚Nikola Tesla" u 03:00h. Poletanje za Hurgadu u 05:30h ( SM 388). Obrok i piće u avionu uključeni u cenu. Dolazak u 10:00h. Smeštaj u hotelu Sea Gull. Ručak. Večera.

Noćenje. 2. dan (NEDELJA) HURGADA- CAIRO Oko 03:00h polazak iz Hurgade za Cairo. Dolazak u Cairo u prepodnevnim časovima. Obilazak Gize (Piramide i Sfinga). Nakon obilaska Gize, organizovan je ručak u lokalnom restoranu, zatim sledi poseta Egipatskog muzeja. Smeštaj u hotelu u Cairu (Hotel Oasis ili slično) uz uključen doručak i večeru. Večera. Noćenje.

3. dan (PONEDELJAK) CAIRO-ALEXANDRIA Doručak. Polazak za Alexandriu oko 07:30h. Celodnevna poseta Alexandrije. Obilazak Qaitbaz Citadel, Roman Theatre, kao I čuvene biblioteke. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u Cairo u večernjim časovima. Večera. Noćenje.

4. dan (UTORAK) CAIRO-HURGADA Doručak. Nakon doručka, povratak iz Caira za Hurgadu. Smeštaj u hotelu Sea Gull na bazi all inclusive-a. Slobodno vreme za odmaranje. Noćenje.

5. dan (SREDA) HURGADA Slobodan dan za odmaranje u Hurgadi u hotelu Sea Gull na bazi all inclusive usluge.

6. dan (ČETVRTAK) HURGADA-LUXOR Polazak oko 06:00h za Luxor. Dnevna poseta Karnak Temple, Dolina Kraljeva, Hatchepsut Temple. Organizovan ručak u lokalnom restoranu. Povratak za Hurgadu u večernjim časovima. Noćenje.

7. dan (PETAK) HURGADA Slobodan dan u Hurgadi. Check out iz hotela oko 22:00h. Transfer od hotela do aerodroma oko 23:00h. 8. dan (SUBOTA) HURGADA - BEOGRAD Dolazak na aerodrom oko 23:30h. Poletanje u 02:00 iz Hurgade (SM387). Sletanje u Beograd u 04:30h. Kraj programa.

CENA PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu banke Intesa) 

Pun pansion/All inclsuive 712€   /    785 €

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, 20 kg kabinskog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga po osobi, hrana i piće u avionu na svim letovima, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* (lokalne kategorizacije) na turi i na letovalištu na bazi all inclusive,sva razgledanja, ulaznice na lokalitete i transferi prema programu u Egiptu, troškovi organizovanja putovanja, aerodromske takse. U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti koji nisu navedeni u programu putovanja, ručkovi koji nisu navedeni u programu putovanja, međunarodno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, troškovi PCR testiranja, kao i bakšiš za lokalnog vodiča i vozača u Egiptu koji je uobičajen u ovom dalu sveta.

HOTELI I TOKOM TURE: HURGADA- SEA GULL 4* https://www.hurghadaseagull.com/ CAIRO- OASIS 4* http://www.oasis.com.eg/ INFORMACIJE O VIZAMA: Viza za Egipat do 30.04.2021. nije potrebna. VAŽNE NAPOMENE : ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE MINIMUM 15 PUTNIKA! USLOVI PLAĆANJA: UPLATA AKONTACIJE 50% NA CENU IZ TABELE. OSTATAK OD 50% 20 DANA PRED PUT ! Uplata se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srenjem kursu NBS na dan uplate. PREMA UGOVORU SA PARTNEROM IZ EGIPTA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI U TOM SLUČAJU PARTNER JE U OBAVEZI DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE ! Organizator putovanja je Turistička agencija Ponte Travel doo Licenca OTP br. 467/2020 od 01.10.2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Molimo putnike da pročitaju Opšte uslove Putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

TERMALNI IZVOR "PLAVA ZVEZDA"

                                                  DNEVNI IZLET -27.02.2021.

Na termalnom izvoru u Salašu Noćajskom, južno od Sremske Mitrovice je izvor sa termalnom mineralnom vodom, nalazi se na dubini od 492m.Temperatura vode je od 40°C. “Plava Zvezda“ sadrži 2 zatvorena i 5 otvorenih bazena.U sklopu objekta ima restoran .

 ZATVORENI DEO: Bazen za plivanje površine 12×6m i dubine od 1,30 do 2,10m sa temperaturom vode do  33 º C.  Jacuzzi površine 2,5×2,5m i dubine 80cm, sa temperaturom vode do 39°C.

OTVORENI DEO:Bazen za relaksaciju površine 8x4m i dubine 70cm sa temperaturom vode do 34°C. Jacuzzi površine 2,5×2,5m i dubine 80cm sa temperaturom vode do 38°C. Bazen za plivanje 25×12,5m površine i dubine 1,45m sa temperaturom vode do 30°C. 2 Jacuzzi 2,5×2,5m površine i dubine 80cm sa temperaturom vode do 34°C

Polazak iz Sombora sa Radnickog u 07:30 h. Putovanje preko Iriškog venca prema Sremskoj Mitrovici sa dolaskom na Salaš Noćajski. Slobodno vreme za kupanje u termalnim vodama otvorenog i zatvorenog tipa. Polazak za Sombor oko 18.00h.

CENA IZLETA : ODRASLI - 2600,00

DECA DO 12 god. - 2250,00

CENA UKLJUCUJE:- Prevoz turističkim autobusom - kombijem ili autom prema programu putovanja Turističkog pratioca tokom putovanja - Troskovi organizacije putovanja –Ulaznica za bazene ukljucena u cenu

CENA NE UKLJUCUJE:-Sauna 200,00 din - Fakultativni troškovi ( ručak oko 500,00 din, palačinci 200,00 din,sendviči 210,00dina, voda 100,00 din i sl…)

NAČIN PLACANJA:
 dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 18 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE
AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA OCEAN TRAVEL
LICENCA PTP, OVLASCENO LICE ZA PRIJEM REKLAMACIJA : MILENA MANOJLOVIC, ČITAONIČKA 4,SOMBOR TEL. 025/480188  PROGRAM 01/2021

 

 

sreda, 10 februar 2021 08:28

Crna Gora , leto 2021.

Crna Gora letovanje pretvara u sasvim posebno iskustvo, pa ne čudi što se ogroman broj naših putnika svake godine odlučuje za letovanje u Crnoj Gori, i to ne samo zbog njene blizine. 

Tu, na vratima Jadrana, upoznaćete jedan od najlepših zaliva sveta, najdublji kanjon Evrope, najveće jezero na Balkanu, očuvanu prašumu, četiri nacionalna parka, brojne rezervate i zaštićena područja - raj za ljubitelje prirode, pa letovanje u Crnoj Gori predstavlja mnogo više od pukog izležavanja na prelepim plažama u Crnoj Gori.

Prelepo more i netaknuta priroda

Crna Gora more ističe kao svoj poseban adut, pa su letovališta u Crnoj Gori vrlo turistički razvijena. More Crne Gore je zaista posebna priča. Od ušća Bojane, na jugoistoku, do Boke Kotorske na severozapadu nižu se i smenjuju peščane plaže, skrovite uvale, ostrva, gradići čija su jezgra nastala na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima. More sa nepreglednim plažama, planine, kanjoni, netaknuta priroda, pomešani sa kulturno-istorijskim nasledjem, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za nezaboravan odmor, dok se hoteli u Crnoj Gori staraju o tome da i smeštaj u Crnoj Gori bude odličan. 

More, jezera, kanjoni i planine daju mogućnost da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje letovanje u Crnoj Gori koje zaista ima dosta toga da pruži.

Ponuda letovališta u Crnoj Gori zaista je velika, pa je tako i smeštaj u Crnoj Gori raznovrsan. Letovališta u Crnoj Gori uglavnom su smeštena na samoj obali, a smeštaj u Crnoj Gori se uglavnom takođe nalazi na samoj plaži. 

Hoteli u Crnoj Gori nalaze se širom nje, pokrivaju sva letovališta i na ovaj način čine veliku ponudu prenoćišta za svakoga ko se odluči za letovanje u Crnoj Gori. Hoteli u Crnoj Gori odlikuju se odličnom uslugom, a u svom sklopu uglavnom imaju i bazene, kao i mnoge druge zanimljive sadržaje.

 

Letovanje u Crnoj Gori bogato raznovrsnim sadržajima

Burna istorija ove male drzave, ostavila je za sobom neprocenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih reka i predivni planinski masivi, pomešani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve sto je potrebno za jedan nezaboravan odmor.

 

Mnogobrojni  sunčani dani u letnjim mesecima i njeno nezaboravno more čine letovanje u Crnoj Gori izuzetno lepim i zanimljivim.  Velika količina snega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - letnji i zimski - rekreativni, pa putovanje u Crnu Goru tokom svih godišnjih doba predstavlja popularnu aktivnost među turistima.

Znamenitosti Crne Gore

Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima daju mogućnost upoznavanja sa tradicijom i običajima Crne Gore, ali i celog Balkana. Kao mesta sa najvećim istorijskim, ali i prirodnim bogatstvima i lepotama posebno se izdvajaju Bokokotorski zaliv i mesta koja su smeštena u njemu i Sveti Stefan i njegova okolina, kao i sada jako popularna i moderna Budva, ali i ostale destinacije za letovanje u Crnoj Gori iz naše ponude odlikuju se izuzetnom lepotom. 

Boka kotorska - jedan od najlepših zaliva sveta

Bokokotorski zaliv spada među najlepše zalive sveta. Sastoji se iz četiri međusobno povezana moreuza. Sa svih strana Bokokotorski zaliv okružuju strme i okomite stene koje se ogledaju u modro-plavoj vodi Jadranskog mora. Bokokotorski zaliv krasi sedam ostrva: Sv. Marko, Mamula, Gospa od Skrpjela, Sv. Đorđe, Milosrda, Ostrvo cveca i Mala Gospa, koje je ujedno i najmanje ostrvo među njima. Na putu oko Bokokotorskog zaliva ređa se niz gradova, koji svojom osobenošću mogu mnogo toga da ispričaju. Među njima je i Kotor, grad svetske baštine World Cultural Heritage i jedno od najlepših mesta za letovanje u Crnoj Gori.

Ponudu smestaja i cene mozete pogledati na sl.linku:https://www.ponte.rs/putovanja/letovanje

 Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja agencije Ponte travel,OTP 467/2020

Strana 1 od 2

Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

Najnovije u ponudi...

Egipat...

AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL