Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Velika Britanija, 15 dana - Frankfurt, London, Glazgov, Liverpul, Kardif, Brisel + izleti u Edinburg, Loh Nes, Oksford i Bristol

  Avantura posle koje ćete moći da kažete da zaista poznajete Britance.

  Sve ono najlepše što ostrvo može da ponudi od Dovera do Edinburga Vam je na dohvat ruke. Engleska, Škotska i Vels, po mnogo čemu slične, a opet u neverovatnoj meri različite zemlje, mentaliteti i narodi. Pakujte kofere i spremite se za turu po Britaniji!

  Jarko crveni autobusi na sprat i popularne crvene govornice naslućuju da smo upravo pristigli na najbitnije odredište ovog putovanja – London! Ovaj grad se smatra ne samo prestonicom Velike Britanije, već glavnim gradom sveta. Preko 150 etničkih grupa, 100 jezika i toliko mnogo kultura isprepletenih u samo jednom gradu. Ne postoji nijedan drugi grad koji  tako vešto uklapa urbanističke inovacije u nasleđe staro vekovima.  Ovaj grad je jedan od najvažnijih svetskih ekonomskih, političkih, obrazovnih i modnih centara, koji već dva milenijuma ponosno stoji na obalama Temze. Trgovi Trafalgar i Pikadili, Big Ben, Bakingemska palata, Vestminsterska opatija, Londonska tvrđava, Tower bridge i Katedrala Svetog Pavla samo su neke od znamenitosti koje zavređuju vašu pažnju.

  Na obalama reke Mersi, na mestu gde se ona uliva u Irsko more, dočekuje nas jedan od najpoznatijih gradova u Engleskoj – Liverpul. Ono po čemu je prepoznatljiv u svetu jeste duga fudbalska tradicija i po tome što je upravo ovaj grad rodno mesto najuspešnije rok grupe svih vremena – The Beatles. Mnogobrojni muzeji, katedrale, crkve, restorani i pabovi su samo delić onoga što Liverpul nudi.  To je grad koji će Vas iznenaditi šta god da od njega očekujete! 

  Zemlja vode i stena, viskija i gajdi, jednoroga i kilta, koja leži na rubu Atlantskog okeana. Škotska je to i mnogo više od toga – oaza je mira, čistog vazduha i netaknute prirode. 

  Glazgov na galskom znači „drago zeleno mesto", što je pravi naziv za grad koji ima preko 70 parkova i bašti. Nekadašnje malo ruralno naselje na obali reke Klajd, danas je jedna od najvažnijih luka u Britaniji. Glazgov je grad koji je ponosan na svoju bogatu istoriju i kulturu, što dokazuje činjenica da ovde postoji čak 130 galerija i velikih muzeja koji nude raznovrstan sadržaj za svačiji ukus. Ono po čemu je ovaj grad još prepoznatljiv jeste – viski. U Glazgovu, ukoliko ste obožavalac ovog alkoholnog pića, možete postati vlasnik originalnog brenda, odnosno, za određenu sumu novca možete izabrati ukus koji želite i dobiti broj koji označava da taj jedinstveni ukus viskija pripada baš vama. Primamljivo, zar ne?

  Nakon Škotske avanture, nastavljamo dalje ka Velsu. Vels je zelena i prelepa zemlja poznata po svojim zapanjujućim nacionalnim parkovima i divnim zamkovima koja predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji vole ruralni ambijent.

  Dolaskom u Kardif, zapanjićete se koliko ustvari tradicionalna i moderna arhitektura mogu biti dobar spoj. Pored brojnih gradskih atrakcija, nezaobilazna tačka u gradu je svakako zamak Kardif koji se nalazi u samom centru grada a čija istorija doseže čak dve hiljade godina unazad.

  Po povratku iz britanske avanture a za sam kraj našeg putovanja ne propuštamo priliku da posetimo Brisel i uživamo u nadaleko poznatoj belgijskoj čokoladi i belgijskom pivu!

  Cena:579 eur po osobi

  Cena sa popustom: 489 EUR po osobi

  Termini: 16. jul - 30. jul 2019.   
                  02. avgust - 16. avgust 2019.  
                         

   U cenu je UKLJUČENO:

  • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na relaciji: Beograd-Frankfurt-London-Glazgov-Liverpul-Kardif-Brisel-Beograd.
  • 1 noćenje u hotelu** u okolini Frankfurta u 1/3 sobama sa sopstvenim WC i kupatilom.
  • 3 noćenja u hotelu** u Londonu u 1/3 sobama sa sopstvenim WC i kupatilom.
  • 2 noćenja u hotelu** u Glazgovu u 1/3 sobama sa sopstvenim WC i kupatilom.
  • 1 noćenje u hotelu** u Kardifu u 1/3 sobama sa sopstvenim WC i kupatilom.
  • 1 noćenje u hotelu** u Briselu u 1/3 sobama sa sopstvenim WC i kupatilom.
  • Povratna karta za trajekt na relaciji Kale-Dover-Kale.
  • Razgledanja gradova prema programu putovanja.
  • Organizacija celog putovanja.
  • Usluge vodiča.
  • Asistencija u procesu viziranja.

   Napomena u vezi smeštaja: Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su čisti, uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti se nalaze u širem centru grada, u blizini autobuske stanice ili metroa. Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 7 dana pred putovanje.
  U cenu NIJE UKLJUČENO: 

  • Viza za Veliku Britaniju - ~110 EUR
  • Fakultativni izleti.
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje.
  • Dvokrevetne sobe - mogućnost doplate: 20 EUR po osobi po noćenju
  • Individualni troškovi putnika.

  Napomena u vezi vize za Veliku Britaniju: Trip Top Putovanja asistiraju svim putnicima u procesu podnošenja zahteva za vizu u vidu pružanja svih neophodnih informacija, zakazivanja termina za predaju pasoša i dokumentacije, obrade dokumentacije i sl. 

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  FAKULTATIVNI IZLETI: 

  1. Odlazak u Oksford i Stounhendz sa uključenom svim neophodim ulaznicama i uslugama vodiča - 40 EUR
   2. Odlazak u Edinburg u pratnji vodiča - 25 EUR
   3. Odlazak na Loh Nes i sever Škotske sa uključenim ulaznicom za Urquhart zamak - 40 EUR
   4. Odlazak u Bristol u pratnji vodiča - 25 EUR

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   USLOVI PRIJAVLJIVANJA I PLAĆANJA: 

  • Prijavljivanje se vrši u prostorijama Trip Top Putovanja u Beogradu u ulici Starine Novaka 7 od ponedeljka do petka od 10h do 19h.
  • Za putnike koji nisu iz Beograda prijavljivanje je moguće telefonski i putem e-maila.
  • Da biste se prijavili za putovanje i sebi obezbedili mesto, potrebno je da prilikom prijave uplatite avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
  • Moguće je plaćanje na rate.
  • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 15 dana pred početak putovanja.
  • Fakultativni izleti i obavezne doplate se plaćaju na samom putovanju.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   OPŠTE NAPOMENE: 

  • Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživaljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
  • Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti stajališta i uslova na putu.
  • Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom do 12 godina. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
  • U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
  • Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, verskim i drugim skupovima.
  • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju druge države ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih, carinskih i drugih propisa.
  • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu i sl. Organizator ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.
  • Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

  Plan i program putovanja mozete preuzeti na sl. linku:https://www.triptop.rs/evropsko-putovanje/velika_britanija/10

  UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA I GARANCIJA AGENCIJE tritop.rs

  Dodatne informacije

  • Cena: 489
  • Prevoz: Autobus
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  www.oceantravel.rs

  Najnovije u ponudi...

  Daleke destinacije...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL