Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

HARKANJ BANJA & PECUJ I SIKLOS, POLAZAK IZ SOMBORA,CENA 65 EURA

  HARKANJ BANJA &  Pečuj i Šikloš

   

    

   

  Hotel Thermal **** WELLNESS VIKEND – PROMO!

   

  U Mađarskoj na 250 km od Beograda, smeštena je svetski poznata i veoma popularna lekovita banja i kupalište Harkanj. Harkanj je najsevernije mediteransko područje u Evropi, koje još od 1823. godine radi. Harkanj banja je u svetu poznata kao lekovito kupalište. U lečenju i prevenciji lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti mogu se postići vrlo lepi rezultati, a smetnje u cirkulaciji limfe mogu potpuno nestati uz pomoć specijalnih tretmana. Prirodne okolnosti Harkanja su izvanredne a i broj sunčanih sati u godini je vrlo visok: 2100 - 2200. Nezavisno od vremenskih prilika i leti i zimi goste čekaju bazeni s vodom između 26 - 35 ºC. Savremeno kupalište danas već ne može funkcionisati bez saune, solarijuma, đakuzija i bazena za masiranje, odnosno bez kozmetičkog i salona za masažu, jer osvežavajući i kozmetički tretmani osim vašeg dobrog raspoloženja služe i za čuvanje mladosti i lepote vašega tela. 

  Krenite sa nama na putovanje upoznaćete  Pečuj, posetiti selo Šikloš - mesto gde vino spava, uživati u degustaciji 6 vrsta vina i pored svega toga relaksirati se u termalnoj sumporovitoj vodi koja opušta i hrani kožu. Tako relaksirani ćete mnogo bolje percipirati destinaciju, opustiti se i uživati.   

   

  PROGRAM PUTOVANJA:

   

  1.DAN 14.12.2019. Subota: BEOGRAD – PEČUJ – HARKANJ BANJA 

  Polazak iz Beograda  u  5:00h sa mesta koje ćemo naknadno objaviti. Polazak iz Novog Sada je ispred Lokomotive u 06:20h. Vožnja autoputem do Sombora. Polazak iz Sombora je u 08:00h. Vozimo se do granice sa Hrvatskom i posle graničnog prelaza Batina ulazimo u Hrvatsku  uz povremena zaustavljanja radi odmora i osveženja. Nakon 30 km vožnje kroz  Hrvatksku ulazimo u Mađarsku.  Obilazak  Pečuja sa vodičem: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, Katedrale. Nakon grupnog obilaska slobodno vreme. Polazak za Harkanj banju. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno vreme. Noćenje.  

   

  2.DAN 15.12.2019. Nedelja: HARKANJ BANJA – BEOGRAD

  Doručak do 9 h. Napuštanje soba do 10h. Slobodno vreme za šetnju, wellness  ili  kupanje u bazenima kupališta  Harkany. Bazene u hotelu možete koristiti do polaska. Polazak u 14:30. Obilazak Šikloša. Slobodno vreme i mogućnost individualnog obilaska tvrđave. Fakultativno poseta vinariji u Šiklošu, degustacija vina uz ručak -  6 vrsta vina + kobasica, gulaš, sezonsko povrće. Polazak za Beograd oko 18h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

   

   

  CENA: 65,00 EUR

   

   CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz (DVD, AC);
  • Smeštaj u 1/2 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom – “švedski sto”, hotel Thermal 4*, Harkanj;
  • Kupanje u bazenu,  korišćenje saune, parne kabine;
  • Bademantil
  • Obilazak Pečuja sa vodičem
  • Obilazak Šikloša
  • Vodič tokom putovanja
  • Organizacija putovanja

   

  CENA ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

  • Ulaznicu za Banju Harkanj: 2900,00 Ft (oko 10 EUR) za 1 dan (1 ulaz), dete od 7-14 god.: 1100,00 Ft (oko 4 EUR), 
  • Boravišnu taksu 1,9 EUR po osobi/danu; plaća se u agenciji.
  • Fakultativne izlete. (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja)  
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  • Individualne  troškovi


  OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: 
  Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma.

   

  POPUSTI I DOPLATE: 

  Dete do 6  godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe GRATIS SMEŠTAJ, plaća 20 €  prevoz.

  Dete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe – 49€ 

  Doplata za bazen sa termalnom vodom (otvoreni I zatvoreni) 3 € za poludnevno korišćenje.

  Doplata za 1/1 sobu je 20 €

  INFORMACIJA:

  Radno vreme Banje Harkanj: od 09-18:00 http://www.harkanyfurdo.hu/

  FAKULTATIVNI PROGRAMI:
  Obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja. 

   

  CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA: Potrebno je minimum 25 prijavljenih za realizaciju fakultativnih programa.

  DEGUSTACIJA VINA I RUČAK - 6 Vrsta vina + kobasica, gulas, sezonsko povrće  - 18€.

  Degustacija vina u maloj porodičnoj vinariji u Šiklošu. Domaćica Marica ce vam ispričati svoju vinsku priču. Probaćete 6 vrsta vina i moći ćete da kupite prvoklasna vina direktno od proizvođača. 

   

   

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene aranžmana su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu za evro NBS na dan uplate.

  Plaćanje se može izvršiti gotovinom, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Cena koja je naznačena na vebsajtu, katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije Organizatora putovanja i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili first-minute i last-minut ponude. 

  Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

  1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA – za celokupnu uplatu do 20.10.2019. odobravamo popust  - CENA ARANŽMANA 67€  
  2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 10 dana pre puta.
   3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u 3 jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 15 u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana  deponuju se čekovi građana, uz uvećanje od 2% mesečno.

  4.ADMINISTRATIVNA ZABRANA – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak, poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overen primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru u roku od najduže 3 radna dana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. 2019. godine. Preostali iznos duga koji se realizuje putem administrativne zabrane, uvećava se za 2% na mesečnom nivou. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. 

   

   

  OPIS HOTELA:

  Hotel Thermal 4* http://www.thermalhotelharkany.eu/

  Hotel Thermal  nudi raznovrsne spa sadržaje koji uključuju termalni bazen, bazen, saunu i hidromasažnu kadu. Restoran hotela  služi jela mađarske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je izbor odličnih vina iz istorijskog vinskog regiona Vilanj. Pivnica u vrtu otvorena je od maja do oktobra. U njoj možete probati lokalne specijalitete, koji se peku i pripremaju na roštilju. U okviru hotela se nalazi restoran, bar, recepcija koja radi non-stop, dnevna štampa, bašta, terasa, sobe za nepušače, sobe prilagođene osobama s invaliditetom, lift, sef, grejanje, ostava za prtljag. Na raspolaganju je takodje soba za osobe sklone alergijama, prostor za pušače... Od dodatnih sadrzaja koje hotel poseduje tu su teniski teren, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i velnes centar, masaža, bilijar, hidrosamažna kada, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen.

  Bežični internet je dostupan na javnim mestima besplatno.

   

      

   

   

  NAPOMENE: 

  -putnik je dužan da se, pre potpisivanja ugovora o putovanju, detaljno upozna sa programom putovanja, kao i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Online Travel. Molimo vas da opise i fotografije hotela pogledate na našem sajtu. 

  -Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa u suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije. 

  - Ukoliko ne dobijete sms poruku 24 h pre polaska putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska, 

  -Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..), 

  -putnik mora imati pasoš sa važnošću od minimum tri meseca nakon izlaska iz zemlje članice EU,

  -Putnici bi trebalo da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. 

  -Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.  

  VAŽNE NAPOMENE:

  Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu (važeću) putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu obavezno je dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

  Program je rađen na bazi minimum 40 putnika.

   

  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, turistička agencija Organizator putovanja ima rok za otkazivanje putovanja i to najkasnije 5 dana pre putovanja. Organizator putovanja isto tako zadržava pravo na korekciju cena usled promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
  Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja – Atlas Travel Service d.o.o. Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 70006370, od 07.12.2018. god. osiguravajuće kompanije Dunav Osigurnje.

   

   

   

  Program broj 8 od 22.10.2019.
  Organizator Atlas Travel Service d.o.o. Licenca OTP 115/2016.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dodatne informacije

  • Cena: 65 EURA
  • Prevoz: Autobus
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Daleke destinacije...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL