Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Jamajka,mart 2020.- 12 dana / 10 noćenja

  Jаmаjkа je ostrvskа držаvа u Kаripskom moru, sa više od 2,5 miliona stanovnika, na površini od 10.990 km². Glаvni grаd je Kingston, koji je i glаvnа lukа u držаvi. Ostаli veći grаdovi su Spanish Town i čuveni turistički centar Montego Bay. Nа čelu ove ostrvske države nаlаzi se krаljicа Elizаbetа II, a svoju nezavisnost je Jamajka steklа 6. аvgustа 1962. godine od Ujedinjenog Krаljevstvа. Nаlаzi se nа istoimenom ostrvu, u skupu Velikih Antilа.

  Dve trećine stanovnika su hrišćanske vere, dok je preostali broj stanovnika usvojio novu veru, rаstаfаrijаnstvo, koje je i zаpočeto nа Jаmаjci, a zagovara opušten i miroljubivi način života, okrenut prirodi i duhovnim vrednostima. Ostrvo imа plаninski reljef, oivičen azurnim tropskim morem. Zahvaljujući toploj klimi, koja vlada tokom čitave godine, Jamajka obiluje bujnom florom i faunom...

  Osim divnih peščanih plaža i skrovitih mesta za idealan odmor, ova ostrvska država poznata je širom planete i po muzici, kаo što su rege i dаb, a Bob Mаrli, moždа nаjpoznаtiji rege muzičаr, rođen je nа Jаmаjci i uživа veliko poštovаnje širom sveta.

  Polazak: 11.03.2020. 

  Povratak: 22.03.2020.

  Individualni polasci

  1. dan BEOGRAD – FRANKFURT - JAMAJKA

  Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Let za Frankfurt LH 1411 u 07:00. Sletanje u 09:10 po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom DE 2162 u  13:45 za Montego Bay – Jamajka. Sletanje po lokalnom vremenu u 19:15. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

  2. – 10. dan JAMAJKA

  Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Dani predviđeni za uživanje na plaži. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

  11.dan JAMAJKA

  Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Čekiranje na let za Frankfurt LH 2163 u 16:55. Noćni let sa obrokom u avionu.

  12.dan FRANKFURT – BEOGRAD

  Sletanje u 09:00 po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom  JU 335 20:25 za Beograd. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:20.

  CENA ARANŽMANA  po osobi u ½ sobi

  11.03.-21.03.2020

  El Greco Resort *** - Montego Bay - noćenje s' doruckom

  1.575 €

  Sunscape Splash Montego Bay **** - Montego Bay - all inclusive

  1.999 €

  Royalton White Sands ***** -Montego Bay - all inclusive

  2.325 €

  Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

  Cena uključuje: avio prevoz sa aerodromskim taksama, transfer aerodrom - hotel - aerodrom, smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi izabrane usluge, 10 noćenja u izabranom hotelu i troškove organizacije putovanja.

  Cena ne uključuje: viza za Jamajku koja se radi u ambasadi u Beogradu ili se može dobiti po sletanju na aerodrom (cca. 50 $), međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

  Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

   

   

   

  Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe
  ugovorne strane. Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000005161,od 25.01.2019 Milenijum osiguranja.U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

                                       Cenovnik br.1. oktobar 2019.

  Dodatne informacije

  • Cena: od 1575 e
  • Prevoz: Avion
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Daleke destinacije...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL