Turistička agencija OCEAN TRAVEL, Čitaonička 4, Sombor, tel: 025/480 188

Maroko putovanja 2019/2020.

  Od prostranih peščanih plaža Atlantika, preko pustinjskih predela Sahare, do visokih, snegom pokrivenih vrhova planine Atlas, prostire se Maroko. Malo je zemalja u svetu koje unutar svojih granica čuvaju takvu raznolikost prirode. Upoznajemo Marakeš – prestoni grad tri berberske i tri arapske dinastije, a u njemu bezbrojne pijace, Katubija džamiju, Đema el Fna – najveći trg u severnoj Africi i brojne druge znamenitosti. 

  Na prepunim bazarima svako će pronaći (i iscenkati) nešto za sebe: začini, slatkiši, ešarpe, torbe, rukotvorine, nakit i umetnine, brbljivi prodavci, fotografisanje sa egzotičnim životinjama i krotitelji zmija svakodnevni su prizor i važan segment svakodnevnog života u gradovima Maroka. Posetićemo i Rabat – današnju prestonicu u kojoj se nalazi Kraljevska palata i impresivni Mauzolej Muhameda V, Kazablanku – „Beli grad“ i ekonomsko središte zemlje u kome dominira francuska arhitektura, kao i staru prestonicu Fes, grad sa dve medine i najdužom pešačkom zonom na svetu, središte islamske duhovnosti i nauke. 

  Za ljubitelje prirode poseban doživljaj predstavljaju Ouzud vodopadi koji spadaju među najviše u čitavoj Africi. Bujna vegetacija i životinjski svet u blizini vodopada zaustavljaju dah, a najhrabriji će se i okupati u hladnoj vodi slapova. Ako to ipak predstavlja preveliki izazov, utehu će pružiti neki od gradića na obali Atlantika i plaže od najsitnijeg peska. Mistični gradići Esauira i Čefčauen dopuniće doživljaj nudeći jedinstvene suvenire, prijatne šetnje tesnim starogradskim ulicama i suptilno uživanje u tek ulovljenoj ribi pripremljenoj na tradicionalni način. Pesak iz obuće koju ste nosili iščeznuće brzo, ali je ukus i doživljaj Maroka trajno sećanje i nadražaj za sva čula, nešto što ćete dugo pamtiti.

  Program mozete preuzeti na sl.linku:https://www.jungletribe.rs/destinacije/afrika/maroko

  Uz ovaj program vazi garancija i opsti uslovi putovanja Jungle tribe turisticke agencije,OTP13/2019

  Dodatne informacije

  • Cena: od 510 evra
  • Prevoz: Avion
  Ocean Travel

  Turistička agencija Ocean Travel - Rezervacija i prodaja turističkih aranžmana, zimovanja, letovanja, evropskih gradova, dalekih destinacija, banjski turizam, wellnes i spa program, rezervacije hotela širom sveta, putno osiguranje, usluge prevoza....

  Uplata aranžmana na odloženo do 12 meseci, čekovima gradjana ili administrativnom zabranom.

  Više iz ove kategorije Zanzibar putovanja 2019/2020. »

  Ocean Travel Sombor - Plaćanje putovanja na rate

  Najnovije u ponudi...

  Daleke destinacije...

  AGENCIJE SA KOJIMA OCEAN TRAVEL SARAĐUJE

  ASTRA TRAVEL - SUPER NOVA - TRAVELINO - ODEON TRAVEL - TOP TRAVEL - BARCINO TOURS - VIVA TRAVEL - MANGA TRAVEL - ARGUS TOURS - PLANA TURS - SUNNY TRAVEL - OKTOPOD TRAVEL - DUNAV TURS - OKTOPOD TRAVEL - BIG BLUE - WAYOUT - ELNOS TURS - 1 A TRAVEL - RELAX INTERNACIONAL